Felnőtt korosztályban is rangos mezőny gyűlt össze a Buzási József Emléktornán. NB II-es ellenfeleink ( Esztergomi Vitézek RAFC, Solymár SC, Vasas SC II) mellett a szlovákiai Dunaszerdahely csapata vett részt a felkészülési tornán.

A csapatok körmérkőzéses rendszerben játszottak, ahol a végső győzelmet a Vasas SC II csapata szerezte meg, a dorogi lányok előtt.

A torna végeredménye:

  1. Vasas SC II.
  2. Dorogi ESE
  3. Esztergomi Vitézek RAFC
  4. Solymár SC
  5. Dunaszerdahely

A gólkirálynő Forgács Klaudia ( Dorogi ESE) lett, míg a legjobb kapus Márity Laura (Vasas SC II)

A torna válogatottja: Kaposvári Eszter ( Dorogi ESE), Szeberényi Flóra (Vasas SC II), Pétervári Dzsenifer ( Esztergomi Vitézek RAFC)

Bona Gergőt, a csapat edzőjét kértük, hogy értékelje a tornát: Kiváló tornán vagyunk túl. Jól felkészült ellenfelekkel tudtunk játszani és úgy érzem tökéletesen feltudtuk mérni, hogy hol tartunk a felkészülésben. Játékunk ugyan akadozott még, főleg a kombinatív játékban van még mit fejlődni, de összességében elégedett vagyok azzal, amit láttam. Sebességünk kiemelkedő, védőfalunk pedig minden ellenfelünket komoly feladat elé fogja állítani. A következő két hétben még rengeteg teendőnk van, de bizakodó vagyok. Megnyugtató, hogy erőlködés nélkül sikerült az első három mérkőzésünket magabiztosan megnyerni. A hét NB I-es felnőtt kerettaggal érkező Vasassal pedig nagyon kemény és szoros küzdelmet folytattunk. Kis szerencsével, akár másképp is alakulhatott volna az a találkozó. Köszönöm a résztvevő csapatoknak és a szervezőknek ezt a jól sikerült tornát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.