Serdülő csapatunk a negyedik fordulóban Siófokra látogatott. A Balaton partiak az elmúlt években rengeteget tettek utánpótlásuk fejlesztése érdekében, ennek megfelelően nagyon jó körülmények között dolgozhatnak csapataik.

Sajnos nagyon megilletődötten kezdtük a találkozót, öt percet kellett várni az első dorogi találatra, a vendéglátók ekkor már ötször voltak eredményesek. Edzőnk időt kért, ezután némileg stabilizálódott a játékunk, de ez csak arra volt elég, hogy a különbség ne nőjön. Igaz egyszer megközelítettük két gólra ellenfelünket, de továbbra is rengeteg hibával játszottunk. Többen adósak maradtak a jó játékkal, sajnos az egyik gyenge teljesítményt a kapuban nyújtottuk, így időnként nagyon nehéz perceket éltünk át. A félidő végére a Siófok hat gólra tudta növelni az előnyét, így nyugodtan vonulhattak a pihenőre.

A második játékrészben voltak időszakok, amikor teljesen szétestünk, buta, ránk már nem jellemző hibák sorát vétettünk, illetve rengeteg biztos gólszerzési lehetőséget puskáztunk el. Imrei Nóra egyedüli jó játéka pedig kevés volt.

Az utolsó 10 perc azonban a miénk volt, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a hazaiaknál ekkor már a cserék játszottak nagyrészt, de az utolsó 10 percet 6-2-re hoztuk, így összességében tisztességes eredményt sikerült elérni.

Végeredmény
Siófok KTC KFT – Dorogi ESE 28-22 (17-11)
Összeállítás: Mátyás V. (kapus) – IMREI N. 10 gól, Markos R. 1 gól, Tolvaj D. 2 gól, Bodnár N. 1 gól, Pap K. 3 gól, FORGÁCS V. 5 gól. Cserék: Dobány K. (kapus) – Gáspár V., Pohner O., Czuth Z., Mátyás A., Osváth P.

Bona Gergő: „Sajnos ma néhányan nagyon gyenge napot fogtak ki, döntő volt a kapusok közti különbség, illetve az erőtlen átlövő játékunk. De nagyon sokat tanultunk a mai mérkőzésből, biztos vagyok benne, hogy ezt majd nemsokára kamatoztatni fogjuk.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.