Nb II-es csapataink újra idegenbe látogattak a hétvégén. A negyedik ellenfelünk a REAC Sportiskola SE csapata volt. A felnőtt és ifjúsági találkozót Csömörön rendezték meg.

Már rögtön a találkozó elején jeleztük vendéglátóinknak, hogy ezen a mérkőzésen csak egy végeredmény születhet, méghozzá vendég győzelem. A védett vagy megszerzett labdákat egy közvetlen indítás után, egyből kihasználtuk, ziccereinket a kezdeti fázisban rendre kihasználtuk (1-6). 11 perc után alább hagyott a koncentrációnk és ezt a REAC kihasználta és felzárkózott (5-8). Egy időkérés rendet rakott a fejekben és fokozatosan növeltük előnyünket. Csak ritkán kellett felállt fal ellen támadnunk, hiszen rengeteg gólt szereztünk indításból. A félidőre jelentős előny birtokába jutottunk (9-17).

Bona Gergő: „A szünetben megint a védekezésről beszéltünk, csak úgy, mint egy héttel előbb Hevesen. Kértem a lányoktól, hogy zártabban, keményebben védekezzünk, hiszen indokolatlanul „sok” gólt kaptunk.”

A második játékrész elején látványosan megfogadták az edzői kérést a lányok, hiszen 13 percig nem kaptunk gólt, miközben öt találatot szereztünk többek között Előd Niki vezérletével (9-22). A mérkőzés utolsó negyed órájában kicsit megint lazult a figyelmünk, de a magabiztos vezetésünk megmaradt.

Végeredmény
REAC Sportiskola SE – Dorogi ESE 16-29 (9-17)
Összeállítás: STADLER M, (kapus) – SIMSIK C, 6 gól, MOLNÁR E, 6 gól, SZŐTS F, 3 gól, Uresch D,, Forgács K, 4 gól, Zsótér D, 2 gól. Cserék: Mátyás V, (kapus) – ELŐD N, 6 gól, Imrei N, 2 gól, Kaposvári E,, Turák A,, Priáll E,, Tolvaj G,, Bodnár N,.

Bona Gergő: „Könnyed győzelmet arattunk, ilyenek is kellenek. Gratulálok a csapatomnak!”

Ifjúsági mérkőzés
REAC Sportiskola SE – Dorogi ESE 9-55 (5-31)
Összeállítás: Mátyás V (kapus) – Gáspár V 4 gól, Molnár E 6 gól, IMREI N 15 gól, TOLVAJ G 7 gól, Priáll E 3 gól, FORGÁCS V 9 gól. Cserék: Markos R 4 gól, Pap K 3 gól, Bodnár N, Szittya L, Turák A és Tolvaj D.

Bona Gergő: „Köszönöm a lányoknak, hogy komolyan vették a találkozót. Ilyenek is kellenek????”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.