November 2-3-án került megrendezésre Dunaújvárosban a XIII. Üstökös- kupa. Az U13-as lányok tornáját 10 csapat részvételével rendezték meg. 

Rangos mezőny gyűlt össze, nem számíthatott könnyű mérkőzésekre Erdős Krisztián csapata.

A 10 csapatot két csoportba sorsolták, a dorogi lányok a Csepel DSE, a XVI.ker KMSE, az Érd és a Szekszárdi FGKC B csapatával kerültek egy csoportba.

Az első játéknapon a  Csepel DSE ellen 20:14-es vereséget szenvedtek , a második mérkőzésen a XVI. ker. KMSE csapatát győzték le  a lányok 21-17-re. A második játéknapon az első mérkőzést az Érd csapata ellen játszottuk, szoros mérkőzésen 17-16-ra győztünk. Az utolsó csoportmérkőzést pedig a Szekszárdi FGKC B csapata ellen vívtuk, 13-10-es győzelemmel zárva.

A dorogi lányok a csoport 3. helyén végeztek, így az 5. helyért játszhattak a Győri ETO KC csapatával. A győri lányok jobbnak bizonyultak, 23- 13- arányban múlták felül a dorogi lányokat. Csapatunk így a 6. helyen zárta a tornát.

Erdős Krisztián edző így értékelte a két napos tornát: Jó mérkőzéseket játszottunk, a torna jól szolgálta a felkészülésünket a bajnoki mérkőzésekre.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.