November 26-án már reggel megtelt a dorogi sportcsarnok a szurkolókkal, szülőkkel, barátokkal. Az Országos Gyermekbajnokság novemberi fordulóját nálunk rendezték meg.

Az első meccsünket az Alba Fehérvár KC csapata ellen játszottuk. Nagyon készültünk a találkozóra, mert igen gyorsan, lendületesen, jól kézilabdáznak a székesfehérvári lányok. Nagyon jól kezdtünk és végig nálunk volt az előny. Mindenki odatette magát a mérkőzésen, bár adódtak hibák, de szívvel-lélekkel küzdöttek a lányok. Mindig volt valaki, aki a hátán vitte a csapatot. Keményen, határozottan védekeztünk és lendületesen támadtunk. Megérdemelt győzelmet arattunk.
Dorogi ESE – Alba Fehérvár KC 21 : 14 ( 11:6)

A második mérkőzésünk a nap végén, a záró meccs volt, igy néha egy kicsit „aludtak” a lányok a Bakonycsernye ellen, de végig a mi akaratunk érvényesült a pályán. Mindenki aktívan részt vett a nyitott védekezésben és a lendületes támadásokban is. Nagyon örülök, hogy egyre magabiztosabban alkalmazzuk a nyitott védekezés ellen, az üres befutásokat és a hosszú feladásokat is. Ma nagyon jól ment a védekezésben : az ütközés és az összezárás is.Külön öröm volt számomra, hogy a két betegséggel küszködő Rékán kívül, a csapatból mindenki pályára lépett itthon.
AFKC- Bakonycsernye – Dorogi ESE 5 : 24 ( 0:9)

A csapat tagjai : BÉRES Boglárka, BROSCH Bettina, BUTTINGER Ivett, DÉRI Lara, DOMBOVÁRI Gréta, FORGÁCS Tímea, HARTMANN Petra, JURÁCSIK Lili, KONTÁR Boglárka, KOVÁCS Hanna, PAGURKA Kornélia, SÁTEK Hilária, SZOLIK Luca, TATÁR Enna, TILLICH Tamara, TÓTH Miriam.
Edző : Pinczés Tímea

Gratulálunk a csapatnak és edzőjének!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.