A dorogi csapta december 2-án Száron szerepelt az U13 III. osztályban az alapszakasz utolsó fordulójában. Az elmúlt két hétben Gula Gabriella edző és lányai erre a játéknapra készültek, hiszen tudták, hogy két kemény mérkőzés vár rájuk.

Az első mérkőzést a Bábolna csapata ellen vívtuk. Ez az összecsapás is szorosra sikeredett, mint az odavágón. a végeredmény 12- 8 lett a javunkra.

A második mérkőzésen a csoport legerősebb ellenfelével,  a Csákvár csapatával játszottunk. Nagyon hajtós, végig szoros mérkőzést játszottunk. Sajnos  a technikai hibák megbosszulták magukat. Az ellenfél kihasználta  a hibáinkat és így a Csákvár egy gólos győzelmével zárult a mérkőzés.

Gula Gabriella így értékelte  a játéknapot: mindkét mérkőzésen mind támadásban, mind védekezésben sok jó megmozdulás volt, a játékunkon már látszik , amit edéseken gyakorolunk. Nagyon jó úton haladunk, látszik a folyamatos fejlődés a lányok teljesítményén. Szeretném kiemelni kapusunk, Pagurka Kornélia teljesítményét, rendkívül jól védett mindkét mérkőzésen. A mezőnyjátékosok közül Sőlősi Erika és Hartmann Petra a hátukon vitték a csapatot. Gratulálok a lányoknak a mai napi teljesítményükért.

A csapat tagjai: Buttinger Ivett, Déri Lara, Hartmann Petra, Kajtár Tímea, Mikus Noémi, Pagurka Kornélia, Sőlősi Erika, Szakács Ramóna, Székely Réka, Szendi Hanna, Szendi Lilla, Szolik Luca, Vodicska Maja   Edző: Gula Gabriella

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.