U12-es csapatunk Bábolnán lépett pályára az U13 III. osztályú bajnokság felsőházi rájátszásában. A játéknapon a Tamási és  a Bábolna csapata volt az ellenfél.

A csapat két héttel ezelőtti fordulóhoz képest hozzáállásban, akarásban és küzdésben rengeteget fejlődött. Sajnos mindkét mérkőzésen a büntetők értékesítése és a ziccerek kihasználása okozta a legnagyobb problémát. Ami nekünk kimaradt, az az ellenfélnél gól volt. Ez döntötte el mindkét mérkőzésünket. A technikai hibáink mérkőzésről mérkőzésre érezhetően csökkennek, a továbbiakban ebben kell fejlődnünk, hogy  a mérkőzéseket koncentrációval is végig bírjuk.

Eredmények:

Tamási – Dorogi ESE 18:15

Dorogi ESE- Bábolna 15:17

Gula Gabriella: A két vereség ellenére gratulálok a csapatnak, küzdésből és győzni akarásból jelesre vizsgáztak. Ha a mérkőzéseket végig koncentrálva tudjuk játszani, a győzelmek is jönni fognak. Ezt a mentalitást szeretném látni a lányokon a jövőben is. Kiemelném Sőlősi Erika teljesítményét , aki gólerősen játszott és védekezésben is a csapat erőssége volt.

A csapat tagjai: Bereczki Blanka, Buttinger Ivett, Déri Lara, Hartmann Petra, Jurácsik Lili, Kajtár Tímea, Pagurka Kornélia, Sőlősi Erika, Szakács Ramóna, Székely Réka, Szolik Luca, Vodicska Maja