U13-as csapataink ismét Tolna megye felé vették az irányt a hétvégén. Gula Gabriella csapata Tamásiban, míg Erdős Krisztián csapata Tolnán játszotta soron következő fordulóját az U13-as bajnokságban.

U13 II. osztály:

A másodosztályban szereplő csapatunk a Bicske és a Tolna ellen játszotta a mérkőzéseit, az előbbit 28-7, míg az utóbbit 24-12 arányban sikerült legyőzni. A dorogi lányok a tabellán a harmadik helyet foglalják el. Az utolsó fordulóra május 27-én kerül sor a tatai Güntner Arénában.

U13 III. osztály:

Harmadosztályban szereplő csapatunk megszerezte első győzelmét a felsőházi rájátszásban . A Bábolna csapata ellen 23-3 arányban győztek a lányok. A Szekszárd csapata ellen pedig 15-10-es vereséget szenvedtek. Az utolsó fordulóra május 27-én Székesfehérváron kerül sor.

Gula Gabriella edző: Jól küzdöttek a lányok mindkét mérkőzésen. Végre viszont láttam azokat a dolgokat, amiket folyamatosan gyakorolunk az edzéseken. Szeretném kiemelni a kapusunk, Pagurka Kornélia játékát, aki mai mindkét mérkőzésen a csapat vezéregyénisége volt. Nemcsak jól védett, hanem a kapuból végig irányította társait.