U11-es csapatunk számára Kisbéren kezdődött el a bajnokság tavaszi szezonja.

Csapatunk két mérkőzést játszott az Országos Gyermekbajnokság soron következő fordulójában, a Dunaújvárosi AC és a Dunaújvárosi KKA II. Arany ellen.

Az első mérkőzést kicsit megszeppenve kezdték a lányok a Dunaújvárosi AC ellen, ami nem csoda, hiszen legutóbb decemberben játszottak bajnoki mérkőzésen. Az első félidőt több egyéni hiba jellemezte, a második félidőre azonban összeállt a támadás  és a védekezés is, így végül sikerült megnyerni a mérkőzést 14:11-ra.

A második mérkőzésen a DKKA II. Arany csapatával játszottunk, teljesen felszabadultan és magabiztosan álltunk oda a kezdődobáshoz. Végig uraltuk a mérkőzést. A mérkőzést 20:11-re megnyertük.

Gula Gabriella edző : Nagyon büszke vagyok az egész csapatra, a vártnál mindneki jobban teljesített, nagyon biztató dolgokat láttam! Mindenki hozzá tudott tenni a mérkőzéshez, ezért egyéni teljesítményt nem is szeretnek kiemelni. Ez ma csapatjáték volt!

A csapat tagjai: Dobin Kinga, Monsotori Regina, Madarász Ivett, Földes Réka, Szűcs MErcédesz, Kusnyár Dana, Tóth Lara, Varga Viktória, Jurácsik Lotti, Plangár Dorina, Kiss Zita, Domokos Anna, Nagy Viktória, Pálfi- Lánchidi Hanna, Edző: Gula Gabriella

Fotók: Almási Edit