Március 23-án Dorog volt a házigazdája,  az Országos Gyermekbajnokság Csiszár László régió u12-es lány fordulónak.
A dorogi „B” csapat reggel, a megyei riválissal- Tata Kőkúti DSE- kezdett.
Mindig nagy csatát vívnak egymással a csapatok, szombaton reggel sajnos nagyon dekoncentráltan, irtó sok technikai hibával játszottak a dorogi lányok.
Így a tatai csapaté lett a 2 pont.
Dorogi ESE „B” – Kőkúti DSE 13:19 (7:10)

A dorogiak második mérkőzésével zárult a szombati forduló. Székesfehérvár 2-es csapatával játszottunk. Végig koncentráltan, bátran, jó csapatjátékkal, kiváló védekezéssel folyamatosan a kezünkben tartottuk a mérkőzést. Megérdemelt győzelmet arattak a lányok.
Alba Fehérvár KC2 – Dorogi ESE „B”  5:17 ( 4:8)

Pinczés Tímea :
„Az első meccsen a tudásunk alatt és nagyon bátortalanul, fegyelmezetlenül játszottunk.  A második meccsen pedig pont az ellenkezőjét láthatták a szurkolók. Bátran, pontosan támadtunk, lőttünk kapura. Kiválóan védekeztünk. Alig volt technikai hibánk. Jó kapusteljesítménnyel, szép csapatjátékkal nagyarányú győzelmet arattunk. Ők még csak 11-12 éves kislányok, gyerekek. Most tanulják a kézilabdát és remélem, hogy 5-6 év múlva is itt láthatom őket játszani, a Dorogi ESE-ben. Ez a közös célunk.
Gratulálok Mindenkinek!
Köszönjük a szülőknek, barátoknak a sportszerű szurkolást! ”

A csapat tagjai : Béres Boglárka, Brosch Bettina, Dombovári Gréta, Farkas Réka, Forgács Tímea, Földes Réka, Kontár Boglárka, Kovács Hanna, Sátek Hilária, Szűcs Mercédesz, Tatár Enna, Tillich Tamara, Tóth Miriam.
Edző : Pinczés Tímea