Március 23-án Kisbér volt a házigazdája, az Országos Gyermekbajnokság Csiszár László régió u12-es fiú bajnokság, következő fordulójának. A dorogi a megyei riválissal, a Tarján csapatával kezdett. A két csapat gyakran játszik egymás ellen edző mérkőzést is, így nagyon ismerik egymást a fiúk. Szombaton Kőrösi Botond indította a gólgyártást, és az egész mérkőzés alatt kiválóan teljesített. Sajnos a nagyon jól védő tarjáni kapus megkeserítette a srácok dolgát, amely az eredményen is meglátszott. Az első félidő végén 13-8 állt az eredményjelzőn.
A csapat szépen alakította ki a lövőhelyzeteket, szép kombinációk végén a lövések rendre a kapus martalékává lettek. A védekezésünk a mérkőzésen gyengélkedett, de a 30. perctől már a tarjáni indításokkal sem értünk vissza. Sok technikai hibával játszottak a dorogi fiúk. Így a tarjáni csapaté lett a 2 pont.
Tarján – Dorogi ESE 25-13 (13-8)

A dorogiak második mérkőzésével zárult a szombati forduló. A Komárom csapatával játszottunk. A mérkőzés elején belealudtak a srácok. A gyenge védekezés miatt folyamatosan nőtt a csapat hátránya. Támadásban Bokros Gergő, és Molnár Ákos kombinációi hoztak csak sikert a jobb oldalon. A baloldalon sok technikai hibával játszottunk, és látható volt a kimerültség arcukon. A vége előtt négy perccel az időkérésünknek köszönhetően a védekezés ugyan felkeményedett, és ha végig így védekezünk volna talán nyerhető lett volna a találkozó.
Komárom – Dorogi ESE 25-10 (12-3)

Kőrösi László: „Aki látta csapatot decemberben játszani az most nem ismerne rá! Sajnos több évnyi lemaradást kell ledolgoznunk úgy, hogy a vetélytársak is folyamatosan fejlődnek. Olyan gyerekek törtek ma bátran kapura, akik eddig lövésig sem merészkedtek, jó látni, hogy szépen összeérik a társaság. Remélem két hét múlva Komáromban revánsot tudunk venni a hazai csapaton. Gratulálok Mindenkinek! Köszönjük a szülőknek, barátoknak a sportszerű szurkolást!”

A fordulón résztvevő játékosok: Bokros Gergely, Demeter Dominik, Galambos Levente, Gergely Ádám Kadocsa, Hartyán Zétény, Kerényi Titusz, Kőrösi Botond, Meixner Marcell, Molnár Ákos, Töröcsik Kevin.