Az idei szezon utolsó előtti fordulóját Ácson rendezték meg, az U12-es lányoknak. Ismertük már az ellenfeleinket, tudtuk, hogy két könnyebb meccs elé nézünk.
Komárom csapata ellen kezdett a Dorogi ESE”B” csapata. Nagyon szépen, komolyan, lendületesen kézilabdáztak a gyerekek.
Kemény, szoros védekezéssel szinte “megfélemlítettük” az ellenfelünket. Támadásban pedig könnyedén szereztük a góljainkat. Három hónapos kihagyás után tért vissza a pályára- egy műtét után – Bódi Abigél kapusunk, aki kiválóan védett.

A második meccsen Tarján csapatával játszottunk. Felszabadultan kéziztek a lányok,  igazi csapatjátékkal, jó kapus teljesítményekkel megérdemelt győzelmet aratott a csapat. Ismét a miénk volt a leghangosabb, legnépesebb szülői szurkolótábor!

Pinczés Tímea: ” Nagyon boldog vagyok, mert felszabadultan játszottak a lányok, örömkézilabdát láthattak a nézők, szülők.
Amiket edzésen gyakoroltunk, azt láttam a pályán, lazán, könnyedén végrehajtva. Nagyon sok munka van emögött a teljesítmény mögött.
A gyerekek szorgalmasak, kitartóak. A szülők partnerek mindenben. Jó úton járunk. Mindenkit megdicsértem a mérkőzések után.
Gratulálok a CSAPATNAK! ”

A csapat tagjai:
Bódi Abigél, Brosch Bettina, Dombóvári Gréta, Farkas Réka, Forgács Tímea, Földes Réka, Kovács Hanna, Nagy Vivien, Sátek Hilária, Szűcs Mercédesz, Tatár Enna, Tillich Tamara, Tóth Miriam.
Pinczés Tímea ( edző)