A felkészülés negyedik hete is véget ért a Szentendre elleni „visszavágó” edzőmérkőzéssel. Ezen a találkozón nem játszott 7 játékosunk: Stadler Mercédesz, Sárosi Nanetta, Imrei Nóra, Szűcs Rita, Rideg Renáta, Kiss Virág illetve Markos Réka. Van, aki kisebb sérüléssel bajlódik, de a legtöbben inkább csak pihenőt kaptak.

Jól kezdtük a mérkőzést, az elejétől koncentráltan és magabiztosan játszottunk. 2-2 után magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, átvettük a vezetést majd fokozatosan növeltük az előnyünket. Szittya Lili jól látta el feladatát a védelemben, ami az első 20 percben stabil volt így komoly előnyre tettünk szert (5-10). Ezt követően Sütő Sárival kiegészülve egy ifi sor játszotta a félidő utolsó harmadát. A tempó nem lassult, sőt 30 perc után hétgólos előnyre tettünk szert (10-17).

A második játékrészre érezhetően veszítettünk kicsit a sebességünkből, de 15 percig nem volt különösebb probléma. Ezt követően egyre inkább megmutatkozott a mai napon a rövidebb kispad, ráadásul elkezdtünk kapkodni. 21-24 után a időkérés sem segített, a védekezésben elkövetett rengeteg hibák okán a vendéglátók tovább zárkóztak. Öt perccel a vége előtt kiegyenlítettek, majd időt kértek. Az egy perc megbeszélés után mi jöttünk ki jobban. Visszavettük a vezetést, majd labdát szereztünk és két gólosra nőtt az előnyünk (24-26).
3 percen belül voltunk ekkor, és sajnos két sikertelen dorogi támadás után a Szentendre mindkétszer betalált (26-26). De az utolsó percben Tolvaj Dorka belőtte a 27-ik gólunkat. Ám ezután jött az igazi dráma. Sajnos nem értünk vissza az ellenfél gyors középkezdés után, átszaladt rajtunk az NB I/B-be visszavágyó hazai csapat, de Dobány Kitti hárította 15 másodperccel a vége előtt a kialakított ziccert! Győztünk!!!

Végeredmény
Szentendrei NKE – Dorogi ESE 26-27 (10-17)
Szentendre, 40 néző
Vezette: Bába – Horváth

Összeállítás:
DOBÁNY Kitti (kapus) – Forgács Klaudia 4(2) gól, SZABÓ Dorina 6 gól, KAPOSVÁRI Anita 3 gól, URESCH Dóra 3 gól, BALOGH Vivien 5(1) gól, Sütő Sára 3 gól.  Cserék: Pompor Anikó (kapus) – SZITTYA Lili, Forgács Viktória 1 gól, Tolvaj Dorka 1 gól, Turák Netti 1 gól.

Bona Gergő: „Nagyon jól játszottunk az első félidőben, ez különösen figyelemreméltó, ha megnézzük milyen összeállításban játszottunk. A fiatalok meghálálták a kapott bizalmat. A második félidőben kicsit elaltattuk magunkat és a végén nagyon meg kellett küzdenünk a győzelemért. Nagyon tanulságos mérkőzés volt!