2019-10-27-én Dorogon került megrendezésre a bajnokság 2. fordulója. Az első mérkőzést Győr első számú csapatával játszottuk. A fiúk nagyon megilletődötten kezdték a mérkőzést. Sok hibát vétettek támadásban és védekezésben is. Kapusunk hátul számos labdát védett, de sajnos nem tudtuk kihasználni.
A második félidőben egy kicsit bátrabban játszottunk, a szélről Galambos Levi szép gólt lőtt. Az ellenfél jó játékkal biztosan megnyerte a mérkőzést.

A második mérkőzést Győr második számú csapatával játszottuk. A fiúk Kőrösi Botond és Molnár Ákos vezényletével, sokkal bátrabban támadtak és védekezésben is összeszedték magukat. Támpa Laci védéseivel segítette a csapatot. A félidőben szoros eredménnyel mentek pihenni a srácok. A második félidőre a védekezés fellazult és támadásban is sok labdát eladtunk.

Kőrösi László: “A második mérkőzés első félidejében a mutatott játék közelített a csapot valós tudásához. Reméljük a sérültjeink visszatérésével közelebb tudunk zárkózni az erős mezőnyhöz. Köszönöm a lelkes szülők biztatását.”