U12-es lányaink advent első vasárnapján Mosonszolnokra utaztak, az OGYB U12-es bajnokság következő fordulójára.

Dorogi ESE – Bicskei TC 40:3 ( 18:0 )
Az eredmény magáért beszél: 40 perc játék, 40 gól. Arra tökéletes volt ez a mérkőzés, hogy a 2.5 órás buszút után egy laza, könnyed meccset játszottunk.

Másodjára, a Mosonmagyaróvár ellen léptünk pályára. A nagyon feszes védekezésünknek és a kiegyensúlyozott kapus teljesítményünknek köszönhettük a magabiztos vezetést. Támadásban is egyre bátrabbak és pontosabbak voltunk. A szünetben 9:6-os vezetéssel fordultunk. A második félidőben is a küzdés és a fokozott koncentráció jellemezte a csapatot.

Mindkét irányítónk ( Mercédesz és Zita) a kezében tartotta a csapatot, mind a 4 átlövőnk ( F. Réka, Lara, Dorina, Anna) gólerősen játszott, a beálló poszton Ivett nyújtott kiemelkedőt, szélsőinknek van még mit tanulniuk, de a kapusaink ( Abigél és Regina) meccsről- meccsre magabiztosan teljesítenek. Megérdemelt győzelmet arattunk.
Dorogi ESE – Mosonmagyaróvári KC SE 23:13 (9:6)

Pinczés Tímea: „Szívből gratulálok a csapatnak, mert küzdésből jelesre vizsgáztak. A pontosságot, illetve a koncentrációt még fejlesztenünk kell, de ezen is dolgozunk.
Szeretnék külön köszönetet mondani Körmöczi Bea kapusedzőnek, mert az őszi szezonban nagyon jól felkészítette a kapusainkat, akik mindig tartják a lelket a csapatban  ”

A csapat tagjai:
BÓDI ABIGÉL, DOMOKOS ANNA, Fekete Nóra, FÖLDES RÉKA, Jurácsik Lotti, KISS ZITA, Kusnyár Dana, MADARÁSZ IVETT, MONOSTORI REGINA, PLANGÁR DORINA, SZŰCS MERCÉDESZ, Szűcs Réka, TÓTH LARA, Varga Viktória.
Edző: Pinczés Tímea