Szeptember 5-én megkezdték szereplésüket az U14-es csapataink a 2020-2021-es szezonban. A Komárom – Esztergom megyei Kézilabda Szövetség által szervezett KEM- kupára Tarjában került sor. A csapatok körmérkőzéseket játszottak, 2 összecsapat várt minden résztvevőre. Az első mérkőzést a Dorogi ESE- Tarján csapata ellen játszottuk. Itt mutatkozott be ugyanis először a tarjáni fiókcsapatunk Dorogi ESE néven .

Az első félidőben elején fej fej mellett estek a gólok, támadásban és védekezésben is nehezen lendültek játékba a dorogi lányok. Sok technikia hibát vétettünk támadásban, viszont érezhető, hogy a lányok alkalmazzák az edzésen tanultakat és igyekeznek azt a legjobban megvalósítani. A mérkőzés nagy részében a védekezésben agresszívak és kemények voltak a lányok, ennek is köszönhető a győzelem. – nyilatkozta az első mérkőzésről Erdős Krisztián vezetőedző. A végeredmény: Dorogi ESE – Dorogi ESE Tarján 21:13

A második mérkőzét a Tatabányai SC ellen játszotta csapatunk. Végig szoros volt a mérkőzés , mindkét csapat keményen, harcosan védekezett, nem tudtak ellépni egymás mellől.  A második félidő végére elfáradtak a lányok, több technikai hibát is vétettek, így egy góllal, 13-12-re a TSC bizonyúlt most jobbnak. Nem csüggedtek a lányok, hiszen mindent megtettek a győzelemért.

A tornán a csaptunk a második helyen végzet, Szűcs Mercédeszt pedig a torna legjobb játékosának választották.