Serdülőink a hazai első fordulós győzelmük után Érdre látogattak, hogy először mérettessék meg magukat idegenben, az első osztályban. Nagy élményben volt része csapatunknak, hiszen út közben jött a hír, hogy nem egy általános iskolában kerül megrendezésre a mérkőzés, hanem az Érd Arénában.

Kicsit feszülten kezdtük a találkozót, talán ennek tudható be, hogy hajmeresztő hibákat vétettünk. De már az első pár támadás során látszott, hogy a két gárda nincs egy súlycsoportban. Látványosan nagy volt a sebességkülönbség illetve játékosaink egyénileg jóval képzettebbek voltak, mint az első osztályú felnőtt csapattal rendelkező, ellenfelünk.

A kispadról beszálló játékosok szinte kivétel nélkül lendületet hoztak a csapatba és emellett eredményesen is játszottak. A vége, fölényes, magabiztos győzelem.

Végeredmény
Érd – Dorogi ESE 19-33 (6-15)

Összeállítás: MÁTYÁS V.(kapus) – IMREI N. 4 gól, Markos R. 2 gól, TOLVAJ D. 3 gól, Bodnár N. 4 gól, Pap K. 4 gól, Forgács V. 7 gól. Cserék: Dobány K. (kapus) – RESKÓ V 3 gól, Gáspár V. 3 gól, Czuth Z. 2 gól, Pohner O. 1 gól, Osváth P.

Bona Gergő: „Akadozó játékkal, közepes erőbedobással játszottunk, talán egy kicsit fáradtabbak voltunk az előző napi ifi mérkőzés után. De összességében nem vagyok elégedetlen, bár a jövőben hasonló mérkőzéseken koncentráltabb játékot várok a lányoktól. Két magabiztos győzelem után is tudjuk, hogy hol a helyünk, most ráadásul erős ellenfelek következnek, akik ellen elsősorban a tanulás a cél! De az eddig megszerzett két győzelmünket már senki nem veheti el!”

Fotó: Tolvajné Gál Erika

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.