Ebben az évben az utolsó bajnoki mérkőzéseit játszott Bartl Eszter csapata, az ő értékelését olvashatjátok:
Első mérkőzésen ismételten Tarján csapatával küzdöttünk meg. Jól indult a mérkőzés fej-fej mellett haladtunk az ellenfél csapattal szemben. A meccs kb. 10 percétől a bírók elkezdtek ellenünk „dolgozni”. Gondolok itt olyan meg nem ítélt, balesetveszélyes helyzetekre, mint a kétkezes lökések, lövő kéz vissza rántása, levegőben lökés és ez csak pár példa a sokból. Igazságtalannak tartottam, mert a lányok mindent megtettek a pályán. Bravúros volt a védekezés, összezártak időben, kiléptek az ellenfél távolról lövő játékosára, lekövették a szélső befutást, beállóst sem hagyták egyedül. Támadásban gyors lerohanások, keresztmozgások, cselezések, egyéni megoldások egyszerűen öröm volt nézni a lányok játékát a pályán. A kapuban Gál Diána is remekelt, hét méterest is fogott, illetve ziccereket. A kapufa ezen napon sem mellénk rakta le voksát, de voltak nagyon szépen helyezett gólok is. Összességében nagyon büszke voltam a lányokra ez mérkőzés után a vereség ellenére is.
Második meccsünket az Esztergomi Vitézek ellen játszottunk. Idén a második fordulónkon találkoztunk már velük. Úgy gondolom sokat fejlődött az ellenfél, ahhoz képest, hogy csak nem rég kezdtek kézilabdázni. Itt is szép megoldásokat láttam a lányoktól, bár többnyire csak egyénit, de sok mindenkinek volt sikerélménye.
Összegezve szép meccs napon vannak túl a lányok, úgy gondolom mindent megtettek a siker érdekében! Dolgozunk tovább, hajrá lányok!
Csapat tagjai: Bátori Lia, Farkas Borka, Haász Hanna, Hajnal Sára, Kákonyi Zsófia, Pócsik Mira, Simon Viktória, Takács Adél, Tóth Fruzsina, Gál Diána.