Az elmúlt edzéseken sokat gyakoroltuk a védekezést és a csapatjátékot. Ennek tudatában mentünk Komáromba, a következő fordulóra.

Az első mérkőzésünket Tarján csapata ellen vívtuk meg. Nagyon lendületesen, határozottan kézilabdáztak a lányok. Mind a két sor ( szakmai követelmény a sorcsere, mindkét félidőben) odatette magát a védekezésben és a támadásokban is. Öröm volt nézni a lányok dinamikus mozgását. Szinte mindenki lőtt gólt és Hartmann Petra vezetésével magabiztos győzelmet arattunk.

Dorogi ESE – Tarján SE   30:8 ( 18:2)

A második meccstől kicsit tartottunk, mert a Tatai AC csapata sokat fejlődött és jó játékerőt képvisel. Nagyobb koncentrálással, határozott, zártabb védekezéssel, besegítésekkel, labdaszerzésekkel hoztuk az első félidőt. A második félidőben pedig még egy sebességet rákapcsoltak a lányok és együtt, csapatként nagyon nagy győzelmet arattak. Örülök, hogy az u10-es lányok is napról-napra bátrabban játszanak az u11-es bajnokságban.

Tatai AC – Dorogi ESE   9:26 ( 3:13)

Nagyon büszke vagyok a lányokra és remélem Ők is érezték ma, hogy milyen jó egy csapatban játszani.

A CSAPAT tagjai: Brosch Bettina, Buttinger Ivett, DÉRI Lara, DOMBOVÁRI Gréta, Forgács Tímea, HARTMANN Petra, JURÁCSIK Lili, Kontár Boglárka, KOVÁCS Hanna, PAGURKA Kornélia, Sátek Hilária, SZOLIK luca, Tóth Miriam.

Edző: Pinczés Tímea

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.