December 15-16-án immár ötödik alkalommal került megrendezésre a 24 órás Kézilabda Maraton a dorogi sportcsarnokban. Az idei évben is számos csapata fogadta el meghívásunkat és vett részt örömmel az évzáró rendezvényünkön.

A pénteki napon a legkisebbeké volt a főszerep. Az U8-as korosztály az esztergomi Hét Vezér SE csapatával játszott egy jó hangulatú mérkőzést. Ezután az U9-es korosztály mérkőzései következtek, a Dorog, a Hét Vezér és a Tarján csapatai mérkőztek meg egymással. Majd az U11-es csapatunka  Solymár SC-t látta vendégül.

19 órakor következett Dorog város Év sportolója és Év edzője díjátadó gála. Dr. Tittmann János polgármester úrtól 11 sportoló vehette át az Év sportolója elismerő oklevelet és az ezzel járó jutalmat. Az idei évben szakosztályunk Simsik Cyntiát és Imrei Nórát jelölte a díjra. Mindkét játékosunknak gratulálunk a kiemelkedő teljesítményéért.

Az estét az Amatőr Kézilabda Parádé következett. Az idén a Gordius Inox Kft. által felajánlott kupáért szállt harcba 6 lelkes amatőr társaság. A végső győzelmet a Dorogi FC U19-es labdarúgói szerezték meg.  Második helyen a Dorogi NC birkózói végeztek, míg a harmadik helyezett a kézilabdás szülők csapata lett. Köszönjük a szüleinknek, hogy itt is a legnagyobb lelkesedéssel vettek részt a játékban, úgy mint minden korosztályos mérkőzésen.

A szombati nap az U10-es gyerekek mérkőzéseivel kezdődött. Remek hangulatú mérkőzést vívott egymással az Ács, a Dorog, a Hét Vezér és a Sturovó csapata.  Az U12-es korosztályban az Ácsi Kinizsi  csapata ellen, míg az U13-as korosztályban a Tatai AC és a Pázmánd csapatai ellen mérkőztek meg lányaink. A serdülők vendége pedig a Budaörs csapat volt.

 

Egy mérkőzés erejéig bemutatkozott az újonnan alakult fiú csapatunk is. Majd pályára lépett a 70-es 80-as évek férfi csapata is, valamint edzőink is megmutatták, hogy nem csak a pálya széléről, hanem a pályán belül is értik a szakmát 🙂

A nap a felnőtt csapatok tornájával zárult, a Dorog , az Érd és a Pázmánd csapatai mérkőztek meg a Gordius Inox  Kft. által felajánlott kupáért.

Köszönjük mindenkinek, aki eljött és csatlakozott az évzáró rendezvényünkhöz.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.