U12-es csapatunk számára megkezdődött a 2018-as év. Január 5-én a Tatabányán megrendezett Interball Nemzetközi leány kézilabda tornán vettek részt. Az U12-es csapatok számára rendezett tornán 12 csapat vett részt. A mieink a nehezebb, B csoportba kerültek a Győri ETO KC, a Dunaszerdahely és Tápiószele csapatával játszották a csoportmérkőzéseket.

Az első mérkőzést a Győri ETO KC ellen vívták a lányok. Csapatunk igen megilletődött a győri lányokat látván. Bátortalanul játszottunk, így a mérkőzést az ETO nyerte.

A második mérkőzésen a Dunaszerdahely volt az ellenfél. Ezen a mérkőzésen már bátor játékot mutattak a lányok, végig kiegyenlített volt a mérkőzés . A sok technikai hiba és eladott labda megbosszulta magát. Az ellenfél kihasználta a hibáinkat és három góllal jobbnak bizonyultak.

A harmadik csoportmérkőzést az ENUSE ellen vívtuk. Végig koncentráltan, fegyelmezetten játszottunk, betartva az edzői utasításokat , melynek az eredménye győzelem lett.

Az 5. helyért a Csallóközaranyos csapatával mérkőztünk meg, a hosszú nap végére elfáradtunk és a végjátékot nem bírtuk, így az Aranyos szerezte meg az 5. helyet.

Eredmények:

Győri ETO KC- Dorogi ESE : 16-1

Dorogi ESE- Dunaszerdahely: 8-11

ENUSE- Dorogi ESE: 9-10

Dorogi ESE- Csallóközaranyos : 11- 15

A csapat tagjai: Buttinger Ivett, Déri Lara, Giricz Dorina, Hartmann Petra, Jurácsik Lili, Kajtár Tímea, Mikus Noémi, Pagurka Kornélia, Sőlősi Erika, Szakács Ramóna, Szendi Hanna, Szendi Lilla, Szolik Luca, Vodicska Maja , Edző: Gula Gabriella

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.