Folytatódtak a Serdülő I. osztályú Bajnokság küzdelmei. A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapatát láttuk vendégül az előző fordulóban. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, hiszen ellenfelünk a forduló előtt a harmadik helyen állt a tabellán. Mi pedig sajnos nem a legoptimálisabb körülmények között tudtuk kiállni a mérkőzésre.

Nem indult számunkra rosszul a találkozó, az első periódusban egyenrangú ellenfelei voltunk a Kohásznak. Sajnos védekezésünkazonban nem akart összeállni. Ez különösen akkor kezdett komoly gondot okozni, amikor támadásban elbizonytalanodtunk. Gyakran pontatlanok voltunk és az eladott labdák miatt egyre csak nőtt a különbség. Sajnálatos módon a küzdeni akarásunk is hagyott némi kívánnivalót maga után. Néhányan úgy tűnt beletörődnek, hogy a mai nap nem tudjuk a tőlünk megszokott színvonalat hozni. A félidőre így sajnos jelentős különbség alakult ki (17-7).

A második játékrészt nagyobb lelkesedéssel kezdték a lányok, láthatóan jót tett a szünetben a megbeszélés. Egymást segítették a védekezésben és Dobány Kitti több bravúrt is bemutatott a kapuban. A mérkőzés vége felé azonban újra szaporodtak a hibák, így nem sikerült közelebb kerülni a Dunaújvároshoz. Tragédia azonban nem történt, a következő fordulóban lehet tovább fejődni.

Végeredmény
Dorogi ESE – DKKA NKFT 18-30 (7-17)
Összeállítás: Mátyás V. (kapus) – IMREI N. 6 gól, MARKOS R. 6 gól, Tolvaj D. 1 gól, Bodnár N., Pap K. 2 gól, Pohner O. Cserék: Dobány K. (kapus) – Szőke N. 2 gól, Osváth P. 1 gól, Mátyás A., Forgács V.

Bona Gergő: „Ma nem játszottunk jól, de nem is küzdöttünk megfelelően. A játékunk majd fokozatosan javulni fog, ahhoz idő kell, de a hozzáállásunk már akár holnap is változhat, mindössze elhatározás kérdése.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.