Szombaton Tamásiban folytatódott az U13-as III. osztályú bajnokság. A Csiszár régióban már a Felsőházi küzdelmekkel folytatódott a pontvadászat.

A két hónapos bajnoki szünetet követően az első mérkőzésünket az AFKC Várpalota ellen játszottunk. A lányokon érződött még a hosszú utazás, álmosan, sok technikai hibával játszottak , fokozatosan rázódtak bele a mérkőzésbe. Az eredmény lehetett volna szorosabb is, ha a ziccereket értékesíteni tudjuk és az átlövéseinket pontosabban fejeztük volna be.

A végeredmény: AFKC Várpalota- Dorogi ESE 16-9

Pagurka K. – Székely R. 1, Hartmann P., Szolik L. 2, Kajtár T. 4., Vodicska M., Jurácsik L., Szendi L., Szendi H., Sőlősi E. 2., Buttinger I., Déri L., Bereczki B.

A második mérkőzésünkön a Szekszárdi FGKC csapata volt az ellenfél. Ezen a mérkőzésen is sok volt a kihagyott helyzet, amit az ellenfél maximálisan kihasznált. A ziccer kihasználásunk még mindig hagy maga után kívánnivalót.

A végeredmény: Dorogi ESE- Szekszárdi FGKC 6-16

Pagurka K. – Székely R. , Hartmann P.1, Szolik L. , Kajtár T. 2, Vodicska M., Jurácsik L., Szendi L.1, Szendi H., Sőlősi E. 2., Buttinger I., Déri L., Bereczki B.

Gula Gabriella edző: A második mérkőzésre összeszedték magukat a lányok, végig hajtották a mérkőzést, nem csüggedtek az eredmény  miatt, amit kértem betartották. A helyzetkihasználásban, a ziccerek értékesítésében kell fejlődnünk, mert ezzel mindkét mérkőzésen adódtak problémáink. Az ellenfél a technikai hibáinkat maximálisan kihasználta, ezért nem sikerült szoros eredményt elérnünk. Látszik, hogy mi az amiben még sokat kell fejlődnünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.