Bizonyára mindenki tudja, hogy játékosunk Kaposvári Eszter április végén súlyos autóbalesetet szenvedett. Eszter óriási akaraterejét mi sem bizonyítja jobban, hogy amikor az edzésünk nem ütközik a gyógytornájával, a lányokkal közösen, saját tempójában végzi a gyakorlatokat. Gyógyulásának haladásáról és a következő szezonról kérdeztük.

1) Hogy vagy? Hogy halad a rehabilitációd?  Fizikailag és szellemileg is jól érzem magam, de még nem vagyok 100%-os, és még vár rám egy kisebb műtét augusztus közepén. A rehabilitáció részeként minden nap gyógytornára járok ,amin elégedettek a fejlődésemmel és már edzéseken is ahol tudok bekapcsolódok a feladatokba a többiekhez, de főleg erősítéssel telik az időm.

2) Mit gondolsz az idei csapatról így a felkészülés negyedik hetében?  Szerintem a tavalyi évhez hasonlóan a gyors játékunkkal lehetünk eredményesek idén is, főleg mivel a most érkezők is jól beleillenek ebbe a játékformába. Szükség van időre, hogy mindenki összeszokjon, de erre még van idő a hátralévő felkészülésben és az edzőmeccsek is sokat fognak ebben segíteni.

3) Növeli a motivációdat, hogy a visszatérésed után nővéreddel játszhatsz majd egy csapatban?  Nem szeretem tehetetlenül nézni a meccseket a lelátóról ,úgyhogy már ez elég motiváció. Az bónusz ,hogy majd a nővéremmel játszhatok, mert éles helyzetbe még nem játszottunk együtt. Egyfajta izgalom van bennem, hogy hogyan fogunk majd kijönni a pályán. Játék közben szerintem hasonlóan gondolkozunk ,úgyhogy remélem meglesz az összhang.

4) Mit gondolsz megállja majd a csapat a helyét az NB I/B-ben?  Nem lesz könnyű dolgunk az biztos és már a bajnokság elején komoly meccseket játszunk, ami meghatározhatja majd a szezont. Az biztos ,hogy szorosabb és izgalmasabb meccsek lesznek mint tavaly, de ha a megszokott lendületes játékunk tudjuk játszani kellemetlen ellenfél tudunk lenni bárki számára.