Ősztől újra dorogi mezben láthatjuk csapatunk korábbi beállóját,  Takács Angélát.

Megkértük Angit meséljen kicsit magáról:

1) Hol tanultál kézilabdázni? Középiskolás koromig Túrkevén, majd egy nagyon jól sikerült kézilabdás tábor után Dunaújvárosban találtam magam. Ott játszottam ifiben, NB I/B – ben és edzhettem a “nagyokkal”.

2) Melyik csapatokban játszottál pályafutásod során eddig? Túrkeve NB II, Dunaferr ifi NB I/B, Esztergom NB I felnőtt, Dorog NB II , Tatabánya NB II és NB I/B.

3) Játszottál már korábban Dorogon, hogy emlékszel vissza, arra az időszakra? Anno még az első fiam születése után hívott Bona Gergő Dorogra, ahol nagyon élveztem a visszatérést, hamar megszerettem a csapatot és jól tudtam Gergővel együtt dolgozni. (Angi a 2007/2008-as szezonban a csapatban a legtöbb akciógólt szerezte és a csapat legjobb védőjátékosa volt.)

4) Hogy érzed magad a mostani csapatban, milyenek az első benyomásaid? Úgy érzem, hogy szimpatikus, lelkes fiatal csapatba kerültem most, ahol jó a hangulat és jó együtt dolgozni, edzeni. Úgy érzem könnyen megy a beilleszkedés.

5) Mit tartasz a csapat erősségének? A csapat nagyon összetartó és egységes, illetve a győzni akarásában látom az erősségét .

6) Milyen célokkal vágsz neki a szezonnak? Szeretnék fizikálisan mihamarabb formában lenni. Jó zárásokat adni a lányoknak és gólokat lőni, hogy a csapat minél előrébb végezzen.

Az edző, Bona Gergő Angiról:
„Angival már nagyon régóta ismerjük egymást. Gondolkodása és a kézilabdához való hozzáállása példamutató. Mindig keményen dolgozik és állandóan a jobbra törekszik. Képességei a pályán ugyancsak kiemelkedőek, tudom, hogy szurkolóinknak rendre örömet, ellenfeleink számára pedig bosszúságot fog okozni! Fiatal csapatunkban rutinja ugyancsak komoly értéket jelent.”

Klubunk utolsó igazolása az irányító- átlövő Kemenczik Martina, aki Salgótarjánból tette át székhelyét Dorogra.

1) Mikor és hol kezdtél kézilabdázni? Általános iskola negyedik osztályban kezdtem el kézilabdázni Gödön.

2) Milyen csapatokban játszottál eddig? Gödön kézilabdáztam negyedik osztályos korom óta majd egy évet kettős játékengedéllyel Pilisvörösváron (2015/2016) szintén kettős játékengedéllyel Salgótarjánban (2016/2017) ahova egy évvel később végleg átigazoltam.

3) A teremkézilabda mellett úgy tudom a strandkézilabdában is jeleskedsz! Négy éve ismerkedtem meg a strandkézilabdával. Három éve vagyok tagja a Cannabis Energy Drink BHC csapatának ahol magyar színekben Győr néven, szlovák színekben pedig Sport Club Senec néven mérettethetjük meg magunkat. Szerencsés évet tudhatunk magunk mögött hiszen ősszel a Bajnokok Tornáján versenyezhetünk újra Olaszországban, Szicíliában mivel megnyertük a Szlovák bajnokságot.

4) Minek köszönhetjük, hogy a Dorogot választottad az idei szezonban? Számos alkalommal találkozhattam a Dorog csapatával mint ellenfél, Gödön és Salgótarjánban egyaránt. Mindig is egy fiatalos jól összeszokott csapat volt akik egy nagyon dinamikus játékot képviseltek. Gergő, a Dorog vezetőedzője megkeresett, hogy jövőre egy osztállyal feljebb fognak versenyezni. Kis gondolkodás után számomra nem volt kérdés, hogy itt szeretném folytatni a kézilabdát.

5) Milyenek az első benyomásaid a csapatról? Egyedül érkeztem a csapathoz ezért egy kicsit féltem hogyan fognak fogadni a lányok de szerencsére kedvesen fogadtak, úgy gondolom nem lesz gond a beilleszkedéssel hiszen nagyon közvetlenek voltak velem.

6) Milyen célokkal vágsz neki az idei szezonnak? Elsődleges célom a fejlődés és újra megmérettetni magam az NBI/B-ben. Bízom benne ,hogy a játékommal segíteni tudom a csapatot. Csapat szinten ugyancsak a fejlődés és az összekovácsolódás a legfontosabb. Szeretnénk a csapattal minél jobb helyen végezni a bajnokságban amiért mindent meg fogunk tenni! Ebben biztos vagyok !

Az edző Bona Gergő : „Martinát nagyon fiatal kora óta ismerem. Magas szinten képzett játékos. Emellett fontos kiemelni, hogy rendkívül jó felfogású kézilabdás. Játéka nagyon elegáns, de ha kell igazi harcos. Több poszton is tud kiemelkedő teljesítményt nyújtani. Remélem megtalálja nálunk számításait.”