A Dorogi ESE U12″B” lány csapata a Csiszár László régió két legerősebb csapatával mérkőzött meg április 7-én Székesfehérváron.

Az első meccset a Székesfehérvár 1. csapatával játszottuk. Az első félidőben nagyon szép, sportszerű, gyors kézilabdát láthatott a közönség a 11-12 éves gyerekektől. A második félidőben kicsit „szétestünk” , így elkezdtünk kapkodni, jöttek a technikai hibák és ezt – a kiváló játékerőt képviselő ellenfelünk- kihasználta. Sajnos egy félidő mennyország után, egy félidő pokol következett.
Székesfehérvár – Dorog 23:16 ( 9:10)

 

Második mérkőzésen a fizikailag erősebb Szekszárd csapatával játszottunk. Sajnos első perctől kezdve ők vezettek, kicsit későn kezdtünk felébredni. Egy jó csapat ellen ezt nem lehet megengedni.
Dorog – Szekszárd 13:19 (6:11)

Pinczés Tímea:: ” Nagyon vártam már, hogy erősebb csapatok ellen is játszunk. Gyönyörű kézilabdát láttam a lányoktól. Lendületesen kezdtünk, olyan gyerekek is bátran játszottak, akik eddig visszahúzódóbbak voltak. Sajnos kicsit elbíztuk magunkat, hogy könnyen meg lehet a székesfehérvári meccs. Elkezdtünk kapkodni, hibázni. Ez sajnos nem fér bele egy jó csapat ellen. A játékvezetők is érdekes felfogásban fújtak a második játékrészben. A szekszárdi csapat fizikailag jóval erősebb volt nálunk, nagyon durván védekeztek és ezt sajnos engedték a játékvezetők. Későn kezdtünk el keményen védekezni, így elment mellettünk a meccs. Nagyon büszke vagyok a lányokra, mert végig küzdötték a két mérkőzést. Ilyen hőfokú meccsekből tudunk tanulni. Első perctől fogva bátrabban, keményebben kell kézilabdázni. ”

A csapat tagjai:
Béres Boglárka, Brosch Bettina, Dombóvári Gréta, Farkas Réka, Forgács Tímea, Földes Réka, Kontár Boglárka, Kovács Hanna, Sátek Hilária, Szűcs Mercédesz, Tatár Enna, Tillich Tamara, Tóth Miriam.- Pinczés Tímea ( edző)