Az U10-es lány csapat Tatán zárta a 2018/19-es kézilabdás szezont.

  1. május 14.-én kedden 3 csapatos mini tornán vettünk részt Tatán a Kőkúti Sasok által rendezett Kőkút Kupán.

Az első mérkőzést a hazai Kőkúti Sasok csapata ellen játszottuk. A két csapat fej-fej mellett dobta a gólokat. Végül döntetlennel zárult a mérkőzés. Igy büntetők következtek, nagyon izgalmasra sikeredett az 5. büntető lövés vetett véget az izgalmaknak és ezzel  győzelmet ünnepelhettünk. A második mérkőzést a Tatai AC csapatával játszottuk. Szép megoldásokat és élvezetes játékot játszott mindkét csapat. A mérkőzést magabiztos játékkal megnyerték a lányok. Így két győzelemmel  sikerült megnyerni a tornát!

Különdíjasok:

A torna gólkirálynője: Kiss Zita (Dorogi Ese)

A torna csapatába választották  Pálfi – Lánchidi Jázmint (Dorogi Ese)

Varga Elvira edző: Köszönjük a meghívást Kőhalmi Zsófinak és a Kőkúti Sasok egyesületének ! Gratulálok a lányoknak az egész éves teljesítményükhöz. Nagyon sok munkával és lemondással járt olykor-olykor de mindig kaptak visszaigazolást a mérkőzéseken miért is érdemes küzdeni és dolgozni. Voltak nehéz időszakok de ezeken sikerült átlépniük.

A csapat tagjai:

Janetka Borka,Kiss Zita Kata, Deák Brigitta Lia,Szax Csenge , Brosch Noémi,Csibra Renáta Lara, Németh Gréta Dorina ,Nagy Eszter,Veres Szonja, Pócsik Lara,Pálfi-Lánchidi Jázmin, Varga Elvira (edző)