Július 22-én megkezdte a munkát az NB I/B nyugati csoportjában szereplő felnőtt csapatunk. Egészen szeptemberig napi két edzés szerepel a felkészülési programban. Természetesen jó néhány edzőmérkőzést is játszanak majd a lányok, többek között az Eszterházy KSC, a Gödi SE, a Szentendrei NKE, és a Csepel DSE ellen. Emellett részt vesznek egy felkészülési tornán Bükön, illetve lesz szeptember 7-én egy hazai rendezésű kupa is. A szakmai munka Gula Gabriella erőnléti edző, Körmöczi Beáta kapusedző és Bona Gergő vezetőedző irányításával zajlik.

A keret némileg átalakult, elhagyta a csapatot Blazsek Alexandra és Takács Angéla, de nem szerepel dorogi színekben jövőre Kemenczik Martina és Horváth Alexa sem.
Két “régi ismerős” érkezett Balogh Vivien Kispestről és Sütő Sára Inárcsról, akik korábban már szerepeltek Dorogon. Várhatóan még egy változás lesz még a keretben.

Nagy öröm, hogy Kaposvári Anita újra teljes értékű edzésmunkát végez és a csapat rendelkezésére áll.

A fiatal keret célja a következő szezonban a biztos bennmaradás kiharcolása, és talán egy kis szerencsével a középmezőnyben végezni.