November 16-án a Dorogi  Sportcsarnok adott otthont az Országos Gyermekbajnokság következő fordulójának.

A nyitó mérkőzésen a dorogi lányok a Tatabánya csapatával mérték össze tudásukat. Első perctől kezdve egy nagyon magas színvonalú mérkőzést láthattak a szurkolók. Küzdöttünk, hajtottunk, sokáig partiban voltunk, de a végén a tatabányai lányok hagyták el győztesen a pályát. De ez nem baj, mert még csak most tanuljunk a kézilabdát. Egy igen erős, küzdelmes mérkőzésen tisztességesen helyt álltunk.
Talán majd tavasszal vagy jövőre fordul a kocka
Dorogi ESE – Tatabánya 16:20 ( 6:8)

A második meccsen a Győri ETO KC I. csapatával játszottunk. Nagyon hajtós, gyors kézilabdát játszott a Győr. Mentünk velük, de a védekezésünk egy átjáróház volt. A kapuban Bódi Abigél lehúzta a rolót és tartotta a csapatban a lelket. Majd a szünetben egy „kis fejmosás” történt és a második félidőben egy összeszedettebben védekező Dorog ment fel a pályára. Öröm volt nézni, ahogyan megállították a dorogiak, a győri támadásokat. Összezártak, labdát szereztek és a kapusteljesítmény is magas színvonalon maradt. A feljavult védekezés mellett a támadásokban is nagyobb fokozatra kapcsoltak a gyerekek. Szűcs Mercédesz és Kiss Zita a vállára vette a csapatot és a vezetésükkel magabiztos győzelmet arattunk. A 2. félidőt 16:8-ra mi nyertük, itt dőlt el a mérkőzés!
Győri ETO KC I. – Dorogi ESE 21:28 ( 13:12)

” Nagyon büszke vagyok a lányok teljesítményére. Küzdöttek, hajtottak, feszesen védekeztek, lendületesen kézilabdáztak és magabiztosan védett Abigél. Mindenkinek  játéklehetőséget adtam a hazai fordulón. Köszönöm a lányok nevében is a szülők támogatását, szurkolását.
Ez csak így megy együtt „.- nyilatkozta Pinczés Tímea edzőnő.

A csapat tagjai:
BÓDI ABIGÉL, Dobin Kinga, Domokos Anna, Fekete Nóra, Földes Réka, Jurácsik Lotti, KISS ZITA, Kusnyár Dana, Madarász Ivett, Molnár Lili, Monostori Regina, Plangár Dorina, SZŰCS MERCÉDESZ, Szűcs Réka, Tóth Lara, Varga Viktória.
Edző: Pinczés Tímea