Szombaton az U12-es lányok Ácsra utaztak a következő tavaszi fordulóra.

Két könnyebb mérkőzésük volt a dorogi lányoknak, a Komárom és a Bicske ellen. Mindenki aktív volt és próbált gólokat szerezni. Magabiztos győzelmet arattak mindkét meccsen.
Dorog – Komárom 28:4 ( 15:2)
Dorog – Bicske 33:0 ( 21:0)

Pinczés Tímea edző:” Nagyon boldog vagyok, mert a helyén tudta kezelni a csapatom ezeket a meccseket is. Mindenki nagyon lelkes volt.
Két kezdő csapat ellen játszottunk, így lehetőségünk nyílt, hogy kipróbáljuk az új figuráinkat ( kereszt mozgásainkat) is éles helyzetben. Nagyon boldogok voltunk, mikor ezekből is szép gólokat tudtunk lőni. Kíváncsi voltam, hogy ki mire képes, ha másik poszton játszik. Ezeken a mérkőzéseken ezt is ki tudtuk próbálni. A betegségeknek köszönhetően csak egy kapussal tudtunk elutazni. Külön dicséret illeti Monostori Reginát , hogy a két meccsen összesen 4 gólt kapott. Illetve nagy meglepetést okozott ( pozitív értelemben) Kusnyár Dana és Szűcs Réka kiváló játéka is. Mindenkire büszke vagyok, gratulálok a csapatomnak. Ügyesek voltak ”

Csapat tagjai: Domokos Anna, Fekete Nóra, Földes Réka, Jurácsik Lotti, Kiss Zita, Kusnyár Dana, Molnár Lili, Monostori Regina, Plangár Dorina, Szűcs Mercédesz, Szűcs Réka, Tóth Lara, Varga Viktória  Edző: Pinczés Tímea