Felnőtt női csapatunk az elmúlt két hétben lejátszotta a bajnokság utolsó két mérkőzését. Május 21-én vasárnap délelőtt 11 órától az Esztergom, május 25-én csütörtökön eset 18.30-tól Dunakeszi csapatát fogadtuk.

Az Esztergom elleni mérkőzésen papírforma szerinti eredmény született. Sajnos a lányok görcsösen játszottak, sok hibát követtek el támadásban, védekezésben pedig nem tudtuk ellenfelünk átlövő játékosait semlegesíteni. Játékunkat megnehezítette, hogy a házi góllövőlistát vezető játékosunk Sárosi Nanetta térdsérülés miatt nem tudta a játékot vállalni.

A mérkőzés végeredménye: Dorogi AC – Esztergomi Vitézek RAFC (15:24)   30:42

A csapat tagjai: Gyuránki Bernadett és Móra Melinda, Előd Nikoletta (5 gól), Manczal Dóra (5 gól), Kiss Laura (13 gól), Hartmann Petra (1 gól), Illés Eszter, Papová Dorina (3 gól), Priáll Edina (1 gól), Haskó Judit (1 gól), Pohner Orsolya, Pétervári Dzsenifer, Jurácsik Lili, Gellérfi Éva (1 gól)

Csütörtökön a középmezőnyben álló Dunakeszi csapatát fogadtuk. Mintegy 45 percig bármi benne volt a mérkőzésben. Igaz mindig az ellenfelünk vezetett egy-két góllal, de szorosan ott voltunk a nyomában. Sajnos a mérkőzés hajrájában elfogytunk. A 45-51. perc között támadásink hektikusak voltak, helyzeteinket nem dolgoztuk ki. Ezt az időszakot rontott lövések, kapufák és két eladott labda is jellemezte. A hibáinkat a lendületes játékot mutató ellenfelünk kihasználta és öt gólos előnyre tett szert. Ez a különbség a mérkőzés végéig meg is maradt.

Györgyné Körmöczi Renáta (edző): Egy jó iramú, igen küzdelmes és kemény mérkőzéssel zártuk a bajnokságot. De egy kiélezett mérkőzésen 60 percig kell koncentráltnak lenni, nem szabad 5-6 percre hullámvölgybe kerülni, mert akkor nehéz helyzetbe hozzuk magunkat.

A mérkőzés végeredménye: Dorogi AC – VS Dunakeszi (13:14)    29:34

A csapat tagjai: Gyuránki Bernadett és Móra Melinda, Előd Nikoletta (7 gól), Manczal Dóra (7 gól), Kiss Laura (5 gól), Sárosi Nanetta (8 gól), Illés Eszter, Papová Dorina, Priáll Edina (1 gól), Gellérfi Éva Pétervári Dzsenifer, Jurácsik Lili, Haskó Judit (1 gól)