A héten befejeződtek a 2022/2023-as szezon kézilabda edzései minden korosztálynál. Visszatekintve a mögöttünk lévő időszakra büszkék lehetünk korosztályos csapatainkra. A kisiskolás csapatainkban nagyon sok kislány lépett pályára, sok-sok gól született, a szülők nagy örömére.

A gyermekbajnokságban induló U11-es csapatnál, bár nincs eredményszámítás, a szülők által vezetett jegyzőkönyvek szerint a lányok szinte minden mérkőzésen győzelmet arattak. Az U-13-as lányok az Országos Diákolimpia elődöntőjéig jutottak el, ahol második helyezést értek el bár így az országos döntőbe nem jutottak be, de az ország legjobb 15 csapata közé tartoztak az idén.

Serdülő lányaink 22 mérkőzésből, 20 győzelemmel, 1 döntetlennel és egyetlenegy vereséggel 41 ponttal a tabella élén zárták a bajnokságot. A csapat legjobb góllövője Kovács Hanna lett, 167-szer talált az ellenfelek kapujába, így a bajnokság góllövőlistáján a hatodik helyet szerezte meg. Az ifjúsági csapat negyedik helyen zárta a bajnokságot, egyetlen egy ponttal lemaradva a dobogó harmadik helyéről. Az ifjúsági csapatunk játékosa, Hartmann Petra az összesített góllövőlistán hetedik helyen szerepel 160 dobott góllal.

Felnőtt csapatunk az őszi egy pont mellé tavasszal még nyolcat szerzett, de sajnos ez nem volt elég ahhoz, hogy a sportág másodosztályában maradjunk. A csapatunk legjobb góllövői Kiss Laura 146 dobott góllal és Sárosi Nanetta 145 dobott góllal. Laura az ötödik, Nani pedig a hatodik helyen végzett a bajnokság góllövő listáján. Mindenkinek gratulálunk! Kis nyári pihenő után folytatás következik!

Köszönjük a kis és nagy gyerekeknek, valamint a felnőtt játékosainknak az egész éves hozzáállásukat, kitartó munkájukat! A szülőknek a támogatásukat, bizalmukat, a mérkőzéseken való hangos szurkolást, biztatást!

Hajrá Lányok! Hajrá Dorog!