2023. szeptember 2-án este a Dorogi Sportcsarnokban rendeztük meg az U9-U12-es korú kézilabdások szezonnyitó ottalvós buliját.  A programon közel 70 kisgyerek vett részt. Ott voltak továbbá a csapatok edzői és a gyerekekkel buliztak a felnőtt csapat tagjai is. Rengeteg játék, just dance, fergeteges disco és filmvetítés színesítette a napot. Este pizza, reggel pedig kakaó és a tea mellé friss péksütemény várta a gyerekeket. A program idén került először megrendezésre, de szeretnénk évről évre ilyen vidám kis összejövetellel elkezdeni a kézilabdás szezont.

Köszönjük minden támogatónak, közreműködőnek a segítséget, hogy egy felejthetetlen élményt tudtunk a gyerekeknek nyújtani!

Köszönettel tartozunk Vezaj Alexandrának és Vezaj Durimnak az esti pizzákért és reggeli péksüteményekért, Rajos Szilvinek a reggeli teáért, kakaóért, vízért. Rajos Ricsinek és barátainak a szuper zenékért és felnőtt csapat játékosainak, hogy köztünk voltak, hogy együtt táncoltak, buliztak a gyerekekkel, örömet szerezve így nekik.