2023/2024-es szezonban a dorogi felnőtt női kézilabda csapat, a Fejér és Komárom-Esztergom Vármegyei Női Bajnokságban indult. Szeptemberben egy előrehozott forduló keretében játszottunk a tatabányai fiatalok ellen. Sajnos csak egy pontot sikerült Tatabányáról elhozni, a rendkívül lelkes és jól játszó ellenfelünktől. Támadó játékunk nem volt lendületes, lassú volt a labdafelhozatalunk, így a felkészülési mérkőzéseken már jól működő lerohanásaink elmaradtak. A mérkőzés vége előtt 20 másodperccel még egy büntetőt is hibáztunk.

Tatabányai SC – Dorogi AC  23:23

Az első hazai mérkőzésünk alkalmával a Pázmánd SE csapatával játszottunk. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen a szeptemberi felkészülési tornán találkoztunk már a pázmándi lányokkal. Ezen a mérkőzésen jól játszottunk, gyors támadásaink működtek, de a befejezésnél a koncentráció hiányzott. Rengeteg ziccert hibáztunk, mindez megbosszulta magát. Nem sikerült a két pontot itthon tartani, amit sajnos csakis magunknak köszönhetünk.

Dorogi AC – Pázmánd SE 22:27

Október első hétvégéjén – a második hazai mérkőzésen – Start SE Hajmáskér csapatát fogadtuk. Nem ismertük őket, csak annyit tudtunk, hogy a tavalyi szezonban a Zala megyei bajnokságot nyerték meg. Így nem számítottunk könnyű mérkőzésre. De ez lett az a mérkőzés, ahol mind a védekezésünk, mind pedig a támadásunk összeállt. Támadásban jó iramú, lendületes játékot mutattunk , védekezésben keményen, jó ütemben kilépve állítottuk meg az ellenfél magas átlövőit és a befejezéseink is eredményesek voltak.

Dorogi AC – Start SE Hajmáskér  39:22

A csapat tagjai: Gyuránki Bernadett, Móra Melinda, Előd Nikolett, Jurácsik Lili, Manczal Dóra, Jármai Eszter, Hartmann Petra, Priáll Edina, Szabó-Kosik Adél , Illés Eszter, Pétervári Dzsenifer, Pohner Orsolya, Haskó Judit, Gellérfi Éva, Tarcsinecz Dzsenifer. Edző: Györgyné Körmöczi Renáta