Október 26-án a két szomszéd város megyei rangadójára került sor. Az esztergomi Suzuki Arénában játszotta felnőtt csapatunk a soron következő mérkőzésüket az Esztergom Vitézek csapata ellen.

Györgyné Körmöczi Renáta edző gondolatai: A mérkőzést nem kezdtük sajnos jól, rontott ziccerek és fegyelmezetlen védekezés jellemezte a játékunkat. Ezt tükrözte az eredmény is, hiszen a 9. percben három gólos előnye volt a hazai csapatnak. Ezt követően azonban három perc alatt ledolgoztuk a hátrányunkat és a 14. perctől a vezetést már nem adtuk ki a kezünkből. Hátul összeállt a védekezésünk, támadásaink során pedig tudtuk a helyzeteinket értékesíteni, így kilenc gólos előnnyel vonultunk az öltözőbe. A második félidőben a gyors indításokkal sikerült az előnyünket megduplázni. Gratulálok a dorogi lányoknak!

Esztergomi Vitézek – Dorogi Atlétikai Club 25 : 45 ( 11:20)

A csapat tagjai: Gyuránki Bernadett és Móra Melinda kapusok, Előd Nikoletta (13 gól), Hartmann Petra (9 gól), Jármai Eszter (1 gól), Priáll Edina (2 gól), Manczal Dóra (9 gól), Illés Eszter (5 gól), Pétervári Dzsenifer (1 gól), Pohner Osolya (3 gól), Haskó Judit (3 gól), Jurácsik Lili (1 gól)